Vés al contingut

Troben  tots els missatges de WhatsApp suprimits en un abocador digital

Tots els missatges de WhatsApp suprimits pels més de 2 milions d’usuaris de l’aplicació mòbil foren trobats ahir en un abocador d’informació digital a Corea. Segons informen fonts de l’empresa, es tracta de diferents tipus de missatges com “aquells que vas suprimir abans que fossin llegits, missatges mal escrits o amb alguna falta d’ortografia i sobretot, missatges de quan vas borratxo”.

D’altra banda, des del servei de missatgeria expliquen que, estan estudiant on ubicar aquesta gran quantitat de missatges: “Pensau que tenim molts milions d’usuaris al món i que cadascú elimina, de mitjana, un o dos missatges diaris” asseguren des de l’empresa mentre afegeixen que els conservaran en un lloc segur perquè el que volen és reparar la dignitat de tots i cadascun d’aquests missatges.