Vés al contingut

Aconsegueix cita a la ITV en menys d’un mes i és premiat amb el Nobel de Física

El Nobel de Física d’enguany serà atorgat a Joan es sinever, un petrer que ha aconseguit cita a la ITV en menys d’un mes. “És un assoliment científic a l’altura de la teoria de la relativitat, ja que demostra que una persona es pot desplaçar en el temps i modificar la realitat”, afirma Nora Mc Aitivi, directora de la Reial Acadèmia Sueca de les Ciències.

En declaracions a Foc i Fum, el premiat assegura que “no és que fes res especial, vaig demanar al nebot que em demanés cita prèvia. Va donar error però després vaig rebre un correu electrònic de confirmació dient que tenia cita en menys d’un mes. Vaig flipar”.

Científics de tot el món intenten reproduir l’esdeveniment i ja estan demanant cita prèvia a la ITV, tot i que sense èxit. “Això ha provocat un efecte crida, i ara no podem donar cita fins el proper estiu”, afirma Antònia Gutiérrez, presidenta de la concessionària a l’illa.