Vés al contingut

El PP demana el VAR al Suprem per intentar sortir no culpable del cas Gürtel

Segons ha pogut saber Foc i Fum, el PP ha sol·licitat una revisió total del judici del cas Gürtel per intentar sortir-ne innocent. Segons ha explicat Pablo Casado, líder dels populars, “la nostra esperança més factible és sol·licitar el VAR, ja que el controla el nostre amic Florentino, i sempre va bé tenir amics que et puguin donar una mà”.

Per altra banda, M. Rajoy, que ningú sap qui és, ha demanat a veure si és el VAR que és una màquina que fa màquines o si és el jutge que fa de jutge perquè ho vol el VAR. Informacions que ha pogut confirmar Foc i Fum indiquen que, en un principi, el jutge s’havia negat a tornar a passar per “tot aquest puta rollo”, però ara el PP, amb l’ajuda inestimable del PSOE, ha donat el cas al jutge Marchena, que també es col·lega. El magistrat ha declarat que “aquí no hi ha cap puta català?”