Vés al contingut

VOX denunciarà al temporal Glòria per Kale Borroka

Els darrers dies les Balears han sofert un gran temporal marítim, de vent i de fortes pluges que han deixat imatges espectaculars, torrents desbordats i destrosses considerables. El partit polític moderadament feixista VOX ha duit a terme una roda de premsa explicant que denunciarà al temporal Glòria per Kale Borroka, consistent en el conflicte i les destrosses als carrers d’Euskal Herria durant els anys més convulsos del conflicte.

El president de VOX a les Balears, Jorge Campos, ha explicat que tot el mobiliari romput, les propietats personals perdudes i la por que han arribat a sentir alguns ciutadans, per culpa de la forta turmenta, tenen responsables. “Totes aquestes conseqüències són iguals que les que provoquen els independentistes, secessionistes, comunistes, feminazis al País Basc i especialment els darrers anys a Catalunya. Veim indicis clars que la turmenta Glòria ha estat enviada pels independentistes, per seguir destruint espanya”, referint-se a Mallorca.

Campos assegura que presentaran la denúncia aviat i que confia en la justícia espanyola perquè detengui i empresoni als autors intel·lectuals del temporal.