Vés al contingut

Bauzá ven ara hot dogs a 1€ perquè algú li faci cas al Parlament europeu

Bauzá no podia més i amb la incorporació de Puigdemont i Comín al Parlament europeu ha acabat d’estallar. “He decidit vendre hot dogs a 1€ a veure si algú m’escolta. El Parlament… perritos, hot dogs, cans calents a 1€… bueno, bonito, barato!!! El que deia, el Parlament europeu és una casa de separatistes radicals. Hem d’acabar amb… guapos y baratos! Amb ques i jamó! També en tenim con beicon!! Això, que hem d’exterminar a tota aquesta xusma podrida”. Així, Bauzá, confirmava a Foc i Fum la seva nova etapa com a venedor ambulant.

El que fou expresident del Govern balear afirma, a més, que ell sempre ha desitjat ser venedor d’aquesta salsitxa: “Jo sempre he volgut vendre salsitxes. És mi pasión… Hot dogs, perris calienteeeeees… Pareixes molt de dretes, vols un perrito?? M’ho lleves de ses manoooos!“.

De moment, en una sola sessió parlamentària Bauzá ha aconseguit vendre un entrepà. “Pensa que la majoria de parlamentaris dormen. A veure si s’aixequen en gana i compren una mica més”, conclou l’expresident una mica decebut.