Vés al contingut

Després de dos dies de govern, Pedro Sánchez encara no ha anunciat noves eleccions

Després que Pedro Sánchez aconseguís tirar endavant la seva investidura el passat dimecres amb majoria simple – 167 vots a favor – en la segona votació, sembla que el nou president encara no ha convocat unes noves eleccions.
La ciutadania espanyola es mostra sorpresa, ja que, després de quatre anys sense govern efectiu, no entenen per què no se’ls torna a cridar a les urnes. De fet, alguns sectors socials ja han convocat mobilitzacions arreu del país, demanant que es tornin a gastar milions d’euros en uns nous comicis i poder gaudir de noves campanyes electorals plenes de promeses, frases buides i debats sense sentit. «Volem continuar amb la festa de la democràcia» diu una ciutadana madrilenya en plena manifestació a la plaça del Sol. A més, entre els manifestants també han aparegut persones d’extrem centre, que no entenen com aquest nou govern “d’esquerres” encara no ha convertit el país en una dictadura bolivariana.