Vés al contingut

El Tribunal Internacional de l’Esport investiga si Rafa Nadal ha fet trampes per jugar amb els calçotets dins la regata del cul

El tenista espanyol, que ha estat notícia aquesta darrera setmana per la carta de retrets contra el batle de Manacor, està essent investigat pel TIE (Tribunal Europeu de l’Esport) per possibles trampes en partits de tenis.

Les possibles trampes de en Rafa, no hauria estat el fet de pagar menys impostos dels deguts o els tractes de favors a les seves empreses per part de l’administració pública. Si no que s’investiga el fet de dur sempre els calçotets dins de la regata del cul, aquesta qüestió podria oferir al tenista súper espanyol, unes qualitats sobrehumanes per jugar al tenis.

La resposta no s’ha fet esperar i desenes de troglodites, amb accés a les xarxes socials han reiniciat els atacs contra Miquel Oliver, batle de Manacor, tot i que no té res a veure amb la investigació del TIE.