Vés al contingut

Miquel Oliver i Rafa Nadal es batran a mort en un roast battle

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i el tenista també manacorí, Rafa Nadal, es batran a mort en un roast battle emès per TV Manacor en directe i en primícia a nivell mundial. Arreglaran així les seves diferències, recentment escenificades quan Nadal va publicar la carta on carregava contra Oliver. Les dues part han acordat que el perdedor serà condemnat a beure aigua del municipi, que provocarà la seva mort immediata. Posteriorment s’escamparan les seves cendres pels polèmics terrenys de Torreflorida.

Poc ha transcendit de la batalla, però Foc i Fum ha tengut accés a la preparació de cada un dels participants. Per una banda, el tenista, prepara la seva defensa en base a la seva “gran manacorinitat” i a tot el que ha fet pel poble. En paraules del seu entrenador de batalla, “volem obviar tot el tema del pla general i temes espinosos i tot això dels privilegis, l’amarrament i detallets així. Ens volem centrar en atacar Oliver. Per exemple, amb les mesures del seu govern com això del CSI que investigarà les merdes de cans per multar els seus propietaris”.

Per altra banda, Oliver vol entrar precisament pel tema de l’amarrament i les lleis fetes i modificades a mesura del tenista. “Obviarem també el pla general, que encara ens esquitxarà a nosaltres”, apunta el batle.

En tot cas, tot indica que serà una gran batalla, a l’altura de qualsevol de les que han emès fins a dia d’avui.