Vés al contingut

Un palmesà es treu ara el DNI a la primera

Palma està de festa. Però de festa de bon de veres, ja que l’Ajuntament de la capital de l’illa ha decretat que dia 4 de desembre serà festa local en substitució de Sant Sebastià. El motiu: un ciutadà ha aconseguit treure’s el DNI a la primera. Semblava increïble, però el cert és que més de la meitat de la població mallorquina no són capaços de treure’s la documentació d’una sola vegada. De fet, el 30% de la població de Palma viu indocumentada a causa de la seva incapacitat per treure’s el document nacional d’identitat. I tan tranquil·les. Se suma així al rècord que el 2017 el poble de Banyalbufar ja va batre. A dia d’avui quedaria només Campanet, on ningú no té encara el DNI.

Així, el batle de Palma, José Hila, ha sortit avui ja de bon matí al balcó de Cort, acompanyat del flamant titulat, Antoni N. En paraules d’Hila, Palma és ara “una ciutat adaptada a Espanya i a Europa”. Per la seva banda, Antoni, afirma que només pensa en “una banyera plena de cava per celebrar la meva fita. Serà impressionant”.

Etiquetes: