Vés al contingut

Descobreixen que la sal de Ses Salines és marca Hacendado

Un gran sentiment de decepció i desconcert omple des d’ahir el poble de Ses Salines, quan es va descobrir que la salinera tan típica de la zona realment és una tapadora d’Hacendado. Segons ha pogut saber Foc i Fum, el producte típic és el mateix que es comercialitza a València, Múrcia o Madrid “Ni sal de cocó ni de cacá” ha confessat avergonyit el responsable de l’empresa mentre afegia que l’única diferència és que “és bastant més cara i està més ben empaquetada”.
La ciutadania de la zona, sorpresa amb la notícia, es mostra incrèdula davant dels fets: “Què lo nostro és Hacendado? No és possible!” deia una veïnada de la zona mentre una altra comentava que “com a molt podria ser de l’Hiper Centro però de Mercadona mai”. Finalment, un altre veïnat ha declarat: “Sempre havia pensat que podia ser cocaïna però marca Hacendado mai”.