Vés al contingut

Manacor crea el “Divendres regular” per fer la competència al Dijous Bo

L’Ajuntament de Manacor ha anunciat avui en roda de premsa la creació d’una nova iniciativa que servirà per fer la competència al Dijous Bo d’Inca. Es tracta del Divendres Regular, que, tal com han explicat des del consistori, “serà una còpia barata del Dijous Bo d’Inca, però no tan guai”. Segons han declarat, serà una fira “mitjancera”, sense gaires floritures. “Serà com si fos el mercat del dilluns però en divendres i en lloc de tenir només aturadetes de roba interior, xoquins i fundes de coixí tendrà animals, sobrassades i d’altres productes tradicionals” ha explicat la regidora de comerç.
D’altra banda, sembla que en altres indrets de l’illa els ha agradat la idea i emprendran iniciatives similars. És el cas de l’associació de comerciants del Pla, que s’ha posat en marxa per crear el Dilluns Millor, el dels comerços de Palma que faran el Dimarts de Luxe o el dels comerciants del Raiguer que faran el Dimecres Pengim penjam.