Vés al contingut

Pedro Sánchez es prepara per estar 4 anys sense dormir

“Amb ministres de Podemos no podria dormir per les nits”. Aquestes eren les declaracions que va fer Pedro Sánchez quan fa fallir la possibilitat d’editar un pacte entre PSOE i els d’Iglesias abans de la convocatòria de les eleccions del diumenge passat. “Abans no creia que ho pogués aconseguir”, admetia Sánchez, “però el suport de Pablo i el calor que m’impregna la seva cueta m’han donat les forces necessàries per sentir-me apte per estar 4 anys sense dormir. Si la classe treballadora està sense dormir gràcies al gir a la dreta del PSOE, jo també ho puc fer”.

Si fos veritat, seria el rècord Guinness, com diria l’APM. Però Iglesias no dubta del seu nou soci: “Jo confio en ell. Junts lluitarem. Jo li cantaré cançons encoratjadores per arribar al final de legislatura sense dormir. Ho aconseguirem”.