Vés al contingut

Na Peix Frit, guardonada com la millor empresària de l’any segons la fundació Quebra

Na Peix Frit, l’empresària que sempre s”ha dedicat a comprar el peix fresc a sis i vendre’l fregit per quatre, va rebre ahir el premi a millor empresària de l’any 2019. Es tracta d’un guardó que cada any atorga la fundació Quebra i que compta amb la decisió d’un jurat extern curosament seleccionat. De fet, entre els membres del jurat hi havia representants de Thomas Cook, Nueva Rumasa o Bankia entre altres prestigioses empreses. Na Peix Frit, per fer gala del seu negoci, va convidar a unes tapes de llucets gratis a tots els assistents a l’esdeveniment. Segons ha sabut Foc i Fum, Na Peix Frit, com a bona empresària, no paga impostos però dona maquines per curar càncer de fills de gent pobra. “Don els doblers però mai arriben a les famílies” ha afirmat l’empresària entre rialles.
“Estic molt orgullosa de què per fi algú reconegui la meva visió empresarial, fa molts anys que tothom em diu que faig mal negoci però rebre aquest premi em reconforta” declarà na Peix Frit en exclusiva a Foc i Fum. D’altra banda, la guardonada va explicar que espera que el premi netegi la seva reputació i espera que a partir d’ara es deixi d’utilitzar l’expressió “fer el negoci de na Peix Frit” de manera pejorativa perquè “els millors empresaris d’Espanya i del món m’han fet un reconeixement”.