Vés al contingut

L’Ajuntament de Barcelona habilita foguerons als carrers perquè els joves mallorquins ja pensin en Sant Antoni

Per tothom és conegut que a Barcelona hi viuen milers de joves mallorquins que estan estudiant, fent pràctiques o senzillament gastant els doblers dels seus pares en pisos caríssims, alcohol i drogues. L’enyorança d’aquests joves de Mallorca, alguns idiotes en diuen Sa Roqueta, és molt gran, per això es reclouen en petits reductes de mallorquinitat, com tallers de ball de bot, l’Espai Mallorca o senzillament, als guetos de mallorquins que viuen a Barcelona, en pisos on només hi ha mallorquins, que només visiten mallorquins i que surten amb mallorquins.

Davant d’aquesta necessitat juvenil, l’Ajuntament de Barcelona ha decidit instal·lar durant diversos dies, foguerons als carrers del centre de la ciutat, on els mallorquins poden reunir-se. Allà poden torrar-hi llonganisses i botifarrons, cantar-hi cançons o beure-hi herbes i sobretot pensar en els dies que falten per Sant Antoni.

Per dur a terme aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Barcelona ha comptat amb la col·laboració de nombrosos joves, que amb una facilitat abismal creen foguerons als carrers, amb molt poc material.