Vés al contingut

Més del 80% de la gent que va votar diumenge passat, es va equivocar

La gran majoria de les persones que assistiren diumenge 28 d’abril a votar a les eleccions generals es va equivocar, però no introduint la butlleta que no tocava al sobre o ficant el DNI a l’urna en lloc del vot. Si no que s’equivocà triant la seva opció política. No és que Foc i Fum vulguem decidir el que ha de votar la gent, però detectam que hi ha una diferència entre els principis i valors de les persones i les seves condicions materials, respecte a l’opció política que decideixen votar.

Les principals equivocacions:

– Gent d’esquerres votant al PSOE.

– Pobres votant al PP.

– Persones que volen tombar el règim del 78 votant a PODEMOS.

– Persones que pensen que Ciudadanos és un partit progressista, votant a Ciudadanos.

– Gent ecologista votant a MÉS.

– Persones votant a VOX.