Vés al contingut

Casado, Rivera i Abascal fan autocrítica: “Votar està sobrevalorat”

“El Caudillo va fer d’Espanya una terra pròspera, lliure de maricons, de negres, de dones i de subnormals i ell no va votar mai. Votar està sobrevalorat. Se’ns n’ha anat la mà amb això de la democràcia”. Aquesta és l’autocrítca que han fet els líders de les formacions del PP, Ciudadanos i Vox.

“Cada poble té les seves maneres històriques d’aconseguir el poder. Alemanya vota el nazisme. A Espanya s’imposa. Cadascú com bonament pugui”, afirma Rivera i afegeix Abascal que “un viatge a les Canàries, com ja va fer Franco al 36, seria una bona manera de reflexionar com recuperar Espanya d’aquests infectes de merda”.

De moment, però, cal veure amb qui negociarà Pedro Sánchez, ja que “entre les seves files hi ha molts amics de la pàtria”, segons ens assegura Rivera, qui admet que “per si de cas jo li estic enviant whatsapps donant-li l’enhorabona”.