Vés al contingut

Risto Mejide s’autoexpulsa del seu propi programa

Després de la polèmica de fa pocs dies, on Mejide entrevistà al feixista Arcadi Espada, al qual finalment expulsà del programa. Al programa posterior, Risto recordà totes les beneitures, comentaris ofensius i estupideses que ha dit a la televisió durant els anys que s’ha convertit en un famós i decidí autoexpulsar-se del seu propi programa, com a disculpa amb tota la gent que ha ofès al llarg dels anys.

La part més obscura de la història, és que després d’aquest succés, Risto ha començat a concedir un gran nombre d’entrevistes a diferents mitjans i programes, intentant mostrant la seva vena més amable i demanant disculpes tot el temps. El més estrany és que ell mateix, és el seu pròxim convidat al “Chester”, el sofà que dóna nom al seu programa, o sigui que la setmana que ve, podrem veure com Risto Mejide, entrevista a Risto Mejide, tota una prova de foc pel seu petit ego.