Vés al contingut

L’Aràbia Saudita i Felip VI exigeixen a Maduro que convoqui eleccions

Règims que destaquen per la seva transparència i tarannà democràtics, com els de Felip VI i el govern absolutista de l’Aràbia Saudita, han exigit a Nicolás Maduro que convoqui eleccions democràtiques a Veneçuela. Segons paraules de Felip VI: “no pot ser que existeixin governs despòtics que no ha votat ningú”. Els seu col·lega Salmán bin Abdulaziz, rei de l’Aràbia Saudita, ha reafirmat les idees del monarca espanyol: “Es vergonyosa la situació econòmica en que es troba Veneçuela, he llegit a OK Diario que no hi ha paper de vàter als supermercats i que Maduro és un tirà que oprimeix el seu poble”.

Guaidó ha agraït les mostres de suport rebudes pels dos cap d’estat i els hi ha fet l’ullet mentre assenyalava uns barrils de petroli i unes capses plenes d’armes.