Vés al contingut

Espanya donarà facilitats a tots els catalans que vulguin entrar a presó

Després del trasllat dels presos polítics a presons madrilenyes per començar el judici per l’1O el pròxim 12 de febrer, el sistema judicial espanyol vol fer extensius els seus serveis al poble català i facilitarà l’entrada a presó de tots aquells catalans que així ho desitgin. D’aquesta manera, tota aquella persona catalana que vulgui entrar a presó només haurà d’emplenar un senzill formulari amb dues preguntes. La primera serà saber si ets català i la segona si et sents independentista. “Si les dues són afirmatives, seràs declarat culpable per via ràpida i tots els catalufos podran entrar a presó tan aviat com ho desitgin” explica el president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes.
D’altra banda, Lesmes ha declarat que si només hi ha una sola resposta afirmativa, el procés judicial es podria allargar una mica més però des del Tribunal Suprem estan estudiant algunes mesures per facilitar la vida de tots els catalans i catalanes. “Així agilitzarem els processos judicials i no haurem de llegir 1800 pàgines de la defensa de ningú mai més” afirma el president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes.