Vés al contingut

Netflix prepara un biopic sobre Rajoy

El famós canal de streaming acaba d’anunciar que està produint una pel·lícula que explica la vida de l’expresident del Govern espanyol, Mariano Rajoy. Els productors del film han explicat que la pel·lícula pretén explicar tot el recorregut històric i humà de Rajoy, des de la seva infantesa a Galícia, fins a la moció de censura de Sánchez contra el president. “Volem descobrir el naixement de l’estrella, no quedar-mos només en la seva etapa ja reconeguda, volem saber com es va forjar el Rajoy que tots coneixem”.

Tot i que el film encara no s’ha començat a gravar ja hi ha veus que apunten a Jim Carrey i Johnny Depp com a possibles intèrprets de Mariano, però els responsables de Netflix no ens expliquen res. “Ni afirmam, ni desmentim res, l’actor ja està tancat i podem assegurar que no deixarà indiferent a ningú, però és una sorpresa”.

El que sí que ens han reconegut, és que encara es debaten entre diversos títols pel film sobre l’actual registrador de la propietat a Santa Pola. Alguns dels possibles títols, entre d’altres, serien en castellà: “Rajoy: Eta es una gran vida” i “M. Rajoy: Una vida de hilillos de plastilina”