Vés al contingut

L’OMS accepta veure el Tour de França com a remei per l’insomni

L’insomni és una malaltia que no té una cura definida, són diversos els tractaments i les propostes mèdiques per pal·liar-la. Aquest juliol, l’Organització Mundial de la Salut accepta veure el Tour de França com a tractament.

La competició ciclista més important del món es troba estancada des de fa uns anys. D’ençà que tots els ciclistes sense excepció es dopen, la cursa ha perdut molt interès, però els organitzadors varen realitzar una investigació, que va descobrir que absolutament totes les persones que veuen una etapa del Tour pel televisor es queden adormides. Així iniciaren una via per ser reconeguts com a tractament i finalment ho han aconseguit.

Amb aquesta novetat, els organitzadors esperen recuperar aficionats i explorar noves quotes d’espectadors. Així mateix també estudien si el Tour pot esser considerat com a espectacle que fa prevenció de les drogues i esperen aconseguir-ho en uns quants anys.