Vés al contingut

Un infant mor per cada plaça turística no ocupada a les Balears

Aquesta és la nostra trista realitat. I per tal de fer-li front, un grup conformat per més de 50 ONG de les Illes Balears han constituït la Plataforma solidària per promocionar la plena ocupació de les places turístiques (ProPlaTur) a les nostres illes. El seu objectiu, segons expliquen els seus representants, és fer front a la desertització de places turístiques: “la situació és molt preocupant perquè de cada vegada tenim manco turistes i per cada plaça turística vacant a les nostres illes, un infant de països empobrits mor”.
A més, la plataforma ha explicat que la situació s’ha agreujat el darrer any, amb l’entrada en vigor de la modificació de la llei de turisme. “Tothom sap que el PSOE està ple de comunistes que canten la internacional puny en alt i no volen reconèixer que el turisme és la nostra única font d’ingressos” explica el representant de l’entitat mentre afegeix que “la situació de mortalitat entre els infants en països empobrits és desorbitada: les seves vides depenen de la plena ocupació de tots i cadascun dels racons de la nostra illa i nosaltres lluitarem per aconseguir-ho”.
D’altra banda, ProPlaTur ha presentat diversos informes plens d’estadístiques i gràfiques incomprensibles que demostren clarament que hi ha una clara relació entre l’augment de turistes a les nostres illes i la disminució de la mortalitat infantil. “Així i tot, lluitarem perquè els turistes que vénen a visitar les nostres illes en creuer també serveixin per disminuir la mortalitat dels infants al tercer món” explica una representant de ProPlaTur. En aquesta mateixa línia, la guia turística de Foc i Fum pretén servir d’ajuda per revertir aquesta trista situació.