Vés al contingut

Els tribunals veuen discriminació en l’expulsió de Plutó del Sistema Solar

El Tribunal Galàctic de Drets Planetaris de Lloseta accepta a tràmit la demanda plutoniana. El 2006 el Sistema Solar expulsà Plutó del seu sistema planetari al considerar-lo un planeta nan i això creà una onada d’indignació.

La primera de les protestes va esser de la comunitat de nans i nanes, encapçalada per Tyrion Lannister, que considerà un delicte d’odi en l’expulsió. I que arribà a organitzar una cadena humana entre La Terra i Mart per denunciar la situació discriminatòria.

Finalment, la Federació de planetes petits va posar una querella contra el Sistema Solar per acomiadament improcedent exigint la seva readmissió immediata, una indemnització milionària i una de les llunes de Saturn. Així amb l’admissió a tràmit del cap per part del jutjat llosetí, l’expulsió queda suspesa fins que arribi a sentència definitiva.