Vés al contingut

Un grup d’amics maten el membre que sempre enviava àudios per whatsapp

Un grup d’amics de Vilafranca ha assassinat a un dels seus components perquè sempre enviava missatges de veu al grup de whatsapp. Aina de Campanet, membre del grup, ha declarat davant el jutge que “sempre estava enviat putes àudios, i és una merda, perquè si estàs a la biblioteca o a la consulta del metge no pots seguir les converses”; un altre membre, Pancracio, ha declarat que “un pic anava en cotxe amb la meva parella, i el subnormal de G. Miró [víctima], va enviar un àudio ple de bromes sobre pillar coca i anar de putes. No vegis la bronca que em va caure”.

El jutge ha deixat els 4 acusats en llibertat provisional, al·legant que “enviar més de 2 àudios per dia podria anar contra els drets humans”. Per altra banda, la família de G Miró tindrà problemes per cobrar l’herència perquè el testament està fet en format d’àudio de whatsapp.