Vés al contingut

El SOIB exigeix 500 amistats a Facebook per qualsevol feina

A partir d’ara el Servei d’Ocupació de les Illes Balears, com fan els seus homòlegs de tot l’estat, exigirà un mínim de 500 amistats a la xarxa social per poder presentar-se a qualsevol de les feines que ofereixen al servei. Aquesta exigència ve donada per l’actualització del mercat laboral que s’ha duit a terme la darrera dècada.

“El mercat laboral ha canviat i per tant els requisits per accedir a feina també canvien” ens explica la Directora General del SOIB, Sussana Rastrero. Les empreses volen promocionar-se a través de les xarxes socials dels seus treballadors i treballadores.

“Sabem que donam feines precàries i sous de misèria, però consideram que tenim dret a exigir encara més a les treballadores i treballadors” ens explica un empresari que no ens ha permès publicar el seu nom, però és el que tots i totes pensau.