Vés al contingut

La RAE elimina el concepte “libertad de expresión” del vocabulari

L’acadèmia de la llengua espanyola té entre les seves feines la racionalització de la llengua, per tant, l’eliminació de conceptes que es deixen d’utilitzar. “Hem valorat l’ús que els darrers anys s’ha fet del concepte “llibertat d’expressió” i hem vist que ha desaparegut absolutament de l’estat espanyol, si no hi ha llibertat d’expressió a l’estat espanyol, no necessitam el concepte” afirma un dels membres de la RAE.

Després de les condemnes contra els músics Valtonyc, Pablo Hasel, César Strawberry i La Insurgencia, mitjans com El Jueves i la tuitaire Casandra, pareix que la llibertat d’expressió ha desaparegut. Quan hem demanat al govern espanyol per aquesta situació ens han dit que estan ben sorpresos per la desaparició tan sobtada de la llibertat d’expressió i que han destinat a les millors unitats del CNI per cercar-la.

Finalment, arran de la notícia que ha fet saber la RAE, un dels membres més estimats, Pérez-Reverte ha explicat en un article que “la llibertat d’expressió segurament s’ha amagat en algun altre país, perquè és una maricona i la gent que l’enyora són imbècils”*.

*Foc i Fum no es fa responsable de les paraules de Reverte, ens hem dedicat a reproduir-les.