Vés al contingut

La Junta Electoral prohibeix que els candidats siguin més baixos que n’Albiol

La Junta Electoral, la institució que regula les campanyes electorals i les eleccions catalanes del 21 de desembre, ha fet públiques noves prohibicions avui mateix. Després que els darrers dies havien fet públiques les prohibicions d’exhibició de símbols en suport dels presos polítics i utilitzar els conceptes “Govern a la presó i Govern a l’exili”. Avui han fet públiques noves prohibicions, les més cridaneres són:

La utilització dels conceptes, eleccions, Catalunya, macarrons, guapi, putxi i mazazo.

També han prohibit qüestions de vestimenta com, les camises de color sèpia, les sabates marrons i totes les camisetes dels membres de la Cup.

Finalment, la prohibició més destacada ha estat la de prohibir que els candidats a les eleccions siguin més baixos que el candidat popular Xavier García Albiol.

Totes aquestes prohibicions han obligat als partits a utilitzar botzines per eliminar les paraules prohibides, a la Cup a fer els actes en pilotes i a suspendre la lliga ACB per convertir els jugadors de bàsquet en candidats dels diferents partits.