Vés al contingut

Turistes alemanys es queixen perquè no han vist cap drac a les Coves del Drach

Ja és final de novembre però sembla que els guiris segueixen caminant per les nostres illes com si no tinguessin país d’origen ni feina a fer allà. És el cas de dos turistes alemanys que ahir varen presentar una reclamació a les famoses Coves del Drach perquè, segons expliquen, “no varen trobar cap drac al llarg de la seva visita”.
“És indignant que s’utilitzi la publicitat d’una manera tan enganyosa” declara en Helmut, un dels visitants de les Coves del Drach. De fet, Helmut explica que s’estan plantejant posar una demanda a l’empresa perquè se senten molt traïts: “Molta estalactita i estalagmita però de drac cap ni un; estic decepcionadíssim i reclamaré tots els doblers del viatge al touroperador que ens ha enviat aquí” explica el turista.
Les reaccions a la possible demanda dels turistes no s’han fet esperar entre la població del llevant mallorquí. Per una banda, na Cati Cànoves explica que comprèn el descontentament dels turistes i que creu que les Coves del Drach haurien de millorar: “Si els turistes volen dracs, els hem de donar dracs. Hem de tenir ben clar que vivim del turisme”. En el costat oposat, el manacorí Joan Riera afirma: “o la febre de Joc de Trons sembla està calant massa fort entre la societat mundial o els guiris que ens visiten són més caps de fava del què ens pensam”.