Vés al contingut

Vilafranca vol organitzar un referèndum per independitzar-se de Bonany

Una font confidencial vilafranquera ha informat la redacció de Foc i Fum que l’Ajuntament de Vilafranca està organitzant un referèndum vinculant per plantejar la independència de l’altra bàndol de poble, Bonany.
Segons explica aquesta font confidencial i 100% confiable, tot apunta que el consistori del poble ja ha comprat urnes a través d’un web xinès i les tenen amagades en un lloc secret per motius de seguretat. A més, sembla que també tindrien les paperetes preparades amb la pregunta “Vols que Vilfranca esdevingui un poble lliure i independent d’aquesta xusma de Bonany?” i amb la triple opció de resposta “Sí”, “No” o “Me’n toca un peu independitzar-me mentre tenguem domàtigues“.
Foc i Fum ha pogut saber a través d’enquestes a peu de carrer que el 90% dels vilfranquers donaria suport al sí. Tot i això, sembla que el 10% restant ja s’autodenomina com a majoria silenciosa i està demanant ajuda al govern de Rajoy per tal que apliqui el 155 per fer front a aquesta descarada mostra d’anticonstitucionalitat que s’escampa pels carrers vilafranquers. Sembla que la moda secessionista també ha arribat també a Mallorca.