Vés al contingut

Rajoy, tot ple de sang de catalans, declara que “hem fet el que havíem de fer”

El referèndum de l’1 d’octubre ha comportat més de 800 ferits al Principat de Catalunya. Són xifres del Govern català, però així ho ha confirmat també Mariano Rajoy. En declaracions davant la premsa Rajoy ha afirmat que “he anat a Catalunya d’incògnit i he vist un munt de caminants i zombies. Així que amb la meva escopeta i la meva espasa he procedit a exterminar els enemics. Hem fet el que havíem de fer”. Diverses fonts confirmen les actuacions de Rajoy, com per exemple la Policia Nacional, qui afirma que “ens hem hagut d’aturar de repartir hòsties perquè hi havia un penjat que anava disparant a tort i a dret usant també una espasa”.

La Guàrdia Civil també corrobora els fets: “Estàvem obrint el cap a un home quan ha vengut de cop el president i per poc que no ens talla el cap fent el boig”.

Segons fonts policials, Albert Rivera també hauria intentat fer el mateix i anar darrera Rajoy però ell, que estava usant una ballesta, se li ha disparat i s’ha rebentat un turmell.