Vés al contingut

Un ultra dretà espanyol bloquejat entre “los catalanes no son Españoles” i “Cataluña es España”

Un ultra dretà espanyolista ha hagut de ser ingressat d’urgència després de patir un atac de contradicció després d’assistir a la darrera manifestació a Madrid en contra del referèndum de l’u d’octubre. “La manifestació transcorria en normalitat, cridaven càntics depreciant persones per motius ètnics i condició social, fins que de sobte hem presenciat com un dels manifestants s’ha desplomat a terra” ens relata un vianant amb clares pintes d’homosexual que ha estat escopit per diversos manifestants.

“Primer cantàvem: “no nos engañan Cataluña es España!” i passat pocs minuts hem començat a cantar: “putos catalanes, puta Cataluña, no son españoles, son hijos de puta“, llavors he pensat però els catalans són o no són espanyols? En cas que ho fossin, perquè diem que no ho són? I si no ho són, no els hi estem donant la raó?” ens segueix explicant el madrileny ingressat. Tot i ja estar fora de perill, la infermera li ha aconsellat no parlar més del tema perquè corria el risc de patir un altre atac.

Experts en ciències polítiques expliquen que tot i no ser un fet comú, alguns cops els ultra dretans pensen i això els sol portar moltes complicacions ideològiques. “Nazis obscurs de pell, mascles alfa escoltant Pablo Alborán, dones tradicionals que no saben cuinar, ultres animant a futbolistes negres… si un feixista comença a pensar, pot ser l’inici de la seva decadència.” Ens explica el politòleg Lluís Torres.