Vés al contingut

“La rebel·lió de les màquines 2: l’atac de les impressores catalanes” nou llibre d’Stephen King

L’escriptor nord-americà Stephen King ha anunciat la publicació de la segona part d’un dels seus llibres més famosos, “La rebel·lió de les màquines”. Segons va explicar ahir King a través del seu perfil de Facebook, tot el procés català l’ha animat a escriure la continuació del best-seller. “La imatge de la Guàrdia Civil a les portes de la impremta, els registres i la decepció que se’n varen dur quan no varen trobar ni una papereta, m’ha servit com a font d’inspiració” ha declarat l’escriptor.

Segons explica King, la història tindrà lloc en un petit llogaret de Catalunya i començarà amb una quantitat inimaginable d’impressores confiscades per la Guàrdia Civil, que prendran vida i començaran a atacar a tot aquell que digui les paraules “il·legal” o “unitat d’Espanya”. A més, ha explicat que l’enrenou que s’està creant al voltant de l’1-O, li ha donat moltes idees per escriure. “És tot tan esperpèntic i terroritzant que crec que em donarà per un parell de llibres”. Tot i així, l’autor ha confessat que no sap si serà capaç de transmetre el pànic que sent el Partit Popular quan sent les paraules independència, procés o referèndum. “Serà tot un repte, fins i tot per a mi, que som el rei del terror” ha declarat King.