Vés al contingut

HBO farà una sèrie sobre el Cas Cursach la propera temporada

Drogues, sexe, lluites de poder i corrupció són els ingredients perfectes per a qualsevol sèrie que vulgui triomfar i el Cas Cursach és la mescla de tot plegat. El director del canal americà HBO ha confirmat que es van fixar en aquesta trama de corrupció “perquè és meravellosament televisiva”. Segons explica el director, la sèrie ja ha començat el seu rodatge a l’illa de Mallorca i s’estrenarà a escala mundial a partir de novembre si no hi ha res de nou.
Un altre dels representants d’HBO explica que es tracta de la sèrie perfecta per donar a conèixer la marca Espanya arreu del món: “Encara hi ha països que no són conscients que Espanya és un gran país de merda i nosaltres hi volem posar remei” ha afirmat.
A més, ha afegit que Mallorca ven molt i el fet que sigui una illa atreu també al públic de la televisió i que sempre que es fan rodatges a un lloc en concret, sempre en surt beneficiat econòmicament: “Així us ajudarem a donar una petita promoció a l’illa, que sembla que aneu curts de turistes aquest any”.
L’acollida de la sèrie sembla que serà positiva tot i que ja han sorgit algunes queixes. És el cas d’en Pere Sampol de Més per Mallorca, qui ha tuitejat: “és que és es colmo! Se’n van de putes amb es nostres doblers i damunt els fan una sèrie”.