Vés al contingut

Troben a Palma la furgoneta d’uns terroristes amb una cinta de cassette de Mar i Cel

La Policia Nacional ha localitzat fa poques hores al barri de Pere Garau un vehicle que sembla pertànyer a un grup de terroristes vinculats amb DAESH. Segons afirma el cap de la Policia, han pogut confirmar les seves sospites quan la furgoneta circulava a tota velocitat amb les finestres baixades amb la música de “Mar i Cel” a tot volum. “No estàvem segurs si es podia relacionar amb terrorisme jihadista, però l’enaltiment de matar cristians que fa Guimerà al seu text, ha confirmat clarament les nostres sospites” ha afirmat el cap antiterrorista de la Policia.

Després que ahir els alumnes de l’Escola Ireneu Segarra representessin el musical Mar i Cel, l’alerta terrorista va augmentar al nivell màxim a la ciutat i tots els dispositius necessaris es van posar en marxa. “Estaven fent lloances molt clares a Al·là i això va ser el primer indici que alguna cosa estaven tramant aquests maleïts terroristes” ha afirmat el cap, mentre afegia que “no descansarem fins que s’acabi l’extermini indiscriminat de cristians”.

Les nostres enviades especials, Butchens i Greixonera, han pogut confirmar que el líder de la cèdula que pretenia fer la guerra santa, era conegut com Al Dragut i hauria fet d’extra al musical Mar i Cel a l’Auditorium de Palma l’any 2008. A més, fonts policials han explicat a Foc i Fum que la cèdula jihadista pretenia fer una acció terrorista  contra els cristians a Pollença per les festes aquest estiu.

L’operació policial s’ha saldat amb una desena de detinguts i amb un centenar de cassettes del mític musical requisats. “L’alerta terrorista es mantindrà fins que s’hagin trobat tots els exemplars de Mar i Cel que existeixen actualment a l’illa de Mallorca” ha conclòs el cap de l’operació.