Vés al contingut

El govern presenta unes ulleres de realitat virtual com a solució a l’emancipació juvenil

L’emancipació juvenil, deixar de viure a casa dels pares, ha passat de ser un repte a una meta inabastable. La situació de precarietat laboral, els preus dels lloguers i el boom turístic amb AirBNB i la resta de lloguer vacacional dinamiten les possibilitats reals dels joves de poder obtenir una vivenda i deixar tranquils als seus pares.

Davant aquesta situació el govern d’Espanya ha estat valent i s’ha posat a treballar. I ho ha fet després de molts estudis, tots fets per Jaume Garau, i liquidar pràcticament tot el pressupost per vivenda jove del seu pressupost en comprar lofts per a fills i nebots del PP. El Govern ha subvencionat un prototip d’ulleres de realitat virtual, especialment dedicades als joves, que fan desaparèixer del camp visual als pares i mares i canvien la imatge de la seva casa familiar de tota la vida i passa a semblar un pis d’estudiants, fent aparèixer plats bruts, motes immenses de pols, pòsters mal aferrats a les parets i restes de menjar ràpid.

El ministre del ram, Iñigo de la Serna, ho anuncia com a una iniciativa revolucionària en matèria d’habitatge. Informa que ha consultat amb l’empresa que ha desenvolupat el prototip a veure si veu possible realitzar-ne una versió per gent desnonada. Així mateix, De la Serna ha assegurat que el contracte de les ulleres assegura a Florentino Pérez 50 milions d’euros, perquè sí.