Vés al contingut

George Lucas farà una trilogia sobre les dimissions d’Esperanza Aguirre

El director cinematogràfic George Lucas ha anunciat que tornarà a les grans pantalles amb una trilogia sobre la vida d’Esperanza Aguirre. “La política del PP, que ha presentat la seva dimissió tres vegades, és el personatge perfecte per a una nova història sobre el costat obscur en tres etapes” ha afirmat Lucas.

Segons ha afirmat el director, la pel·lícula narrarà com la política madrilenya construeix el seu imperi galàctic, entre guerres polítiques, enveja i mentides. A més, Lucas explica que “Aguirre compartirà escenes amb personatges tan intel·ligents com ella, com per exemple Jar Jar Binks”.

El projecte, que duu el títol provisional “Espe Wars”, comptarà amb un pressupost de més de 3 milions d’euros, tot i que Aguirre ja ha especificat que ho pagaran tot en negre per estalviar-se l’IVA. D’altra banda, Esperanza Aguirre ha explicat que està molt satisfeta amb l’anunci d’una trilogia sobre la seva persona perquè “sóc la millor del món”. A més, ha afirmat que ella ja havia usat la Força moltes vegades, algunes d’elles per eludir multes de tràfic i per a evitar que les corrupteles del seu entorn l’esquitxessin de manera directa. “Sembla que els poders m’han començat a fallar” ha expressat la lideresa.