Vés al contingut

Científics descobreixen exactament on és ‘a ca una puta’

Científics de Mallorca, Ohio i Kiribati han descobert que el punt exacte de ‘a ca una puta’ coincidiria exactament amb el punt on Jesucrist va perdre l’espardenya. Toni Amengual, director del grup d’investigació, afirma que “portàvem anys buscant aquest punt i no aconseguíem trobar-lo. Necessitam saber on van els polítics del Partit Popular quan els enviam a ca una puta o com arribar a les Amèriques quan ens diuen que estan a ca una puta”. Johnny Far, investigador d’Ohio assegura que “ara només ens cal saber on és on Jesucrist va perdre l’espardenya, però tenim indicis que es podria situar prop de la quinta forca”. Per la seva banda, en canvi, Akrabate Mohanio, de Kiribati, és més partidari de que l’espardenya es podria trobar “al costat oposat d’un tir de pedra”.

La notícia ha fet trontollar les xarxes socials i Mallorca sencera. “Ara ja sé on va anar el meu padrí quan el vaig treure de casa perquè no volia pagar-li la residència”, afirma Pepa Company. D’altres, com Joan Colom, exclamen que “ara que sabem on és, començarà a sortir als mapes i els turistes ho envairan. Tot ens ho prenen!”. De moment el google maps ja ha afegit ‘a ca una puta’ en algun lloc del mapa però encara no hi arriba l’street view perquè cap cotxe no s’hi ha passejat.