Vés al contingut

ETA són els pares

Trista notícia la que han rebut tots els PP’s d’arreu del món al fer-se públic que “ETA són els pares”. Segons ha declarat un representant de l’associació mundial de pares i mares (AMPIM), la situació era insostenible i per això s’ha anunciat el desarmament definitiu: “Al principi si que vàrem existir però durant els darrers anys, ETA no era ni banda ni terrorista i això tothom ho sabia…” ha dit el representant de l’AMPIM. Segons ha declarat, s’organitzaven “per a fer veure que la organització encara era real però ha arribat el moment que tots els PP’s sàpiguen la veritat”.

Les reaccions no s’han fet esperar, ja que la situació ha causat molta volada. Des de l’entorn polític, tots els partits han anunciat la seva decepció perquè a partir d’ara no podran llançar les culpes de tot el que passa a Espanya a ETA ni tampoc desviar l’atenció cap a la banda terrorista quan els faci falta un cop d’efecte. Des del carrer, en canvi, les reaccions eren més airoses. Una mare indignada amb l’anunci de l’associació ha declarat a Foc i Fum: “Tot és culpa de Podemos i ara la meva filla ha vist les seves il·lusions truncades: Carmena això no t’ho perdonaré mai, mai!”. D’altra banda, una altra mare enfadada ha declarat: “Com que ETA són els pares? Això és llenguatge masclista! ETA són els pares i les mares, que ja està bé d’heteropatriarcat!”