Vés al contingut

Els líders del PP Bauzá i Company són en realitat Kang i Kodos

El panorama electoral de les Balears es presenta amb un futur funest després de què un reporter de Foc i Fum hagi aconseguit unes imatges on es veu clarament com José Ramón Bauzá, expresident del govern, i Gabriel Company, nou candidat a la presidència, són en realitat Kang i Kodos, alienígenes provinents del planeta Rigel VII que han vingut a les Balears per sotmetre-les a una tirania despòtica. Pareix clar doncs que realment Bauzá i Company no són rivals, sinó que tenen un pla comú per acabar amb les Balears i que realment, més enllà d’algunes formalitats, les seves idees i propostes són les mateixes.

Experts en política extraterrestre no han dubtat de la veracitat de les fotos. Ernst Rapel, catedràtic d’Oxford, ha declarat que “feia anys que sospitava que un cap humà no podria suportar tanta gomina… havia de ser un marcià”. Per altra banda, Aramis Carpenter, investigadora del Klingon Institute ha manifestat que “dos personatges tan horripilants només poden significar misèria per qualsevol país que es vegi governat per ells”.

Finalment, dirigents de MÉS s’han mostrat totalment alabats de l’elecció d’un nou dirigent que xerra català i han pensat de donar-li suport a les properes eleccions.