Vés al contingut

Troben el primer habitant de Banyalbufar que aconsegueix treure’s el DNI a la primera

Commoció al petit poble de la Serra de Tramuntana en conèixer la notícia que una veïna, que respon a les inicials N. A, ha estat la primera persona natural de Banyalbufar en aconseguir treure’s el DNI al primer intent. Joaquim Garcies, banyalbufarí de tota la vida, ha declarat que “jo sempre necessito 3 o 4 intents… és que és bastant xungo”.

Antropòlegs de tot l’estat s’han reunit a Banyalbufar per intentar entrevistar la protagonista, però es veu que s’ha refugiat a casa d’uns amics d’Esporles. Juan Ramírez, antropòleg de la Universitat d’Oviedo, ha manifestat la seva estupefacció davant els esdeveniments: “no veia res tan impactant des de que fa 35 anys vaig descobrir un professor d’universitat que feia feina”.

Etiquetes: