Vés al contingut

El Patronat cedeix: els dimonis de Sant Antoni de Manacor ho seran per votació popular

Insòlita reacció la que ha tengut el Patronat de Sant Antoni a Manacor en la qual, a través d’una comunicat a la seva pàgina web, han assegurat que “cal democratitzar la festa. No volem morir al llit com en Paquito”. A tot això, a més, asseguren que “acabes rebentat de beure herbes i ballar tot el dia i clar, amb l’excusa de la brusquina feim bomba de fum i ens retiram a dormir. Així que s’ha acabat. Si volen saber què és aquesta càrrega de ser dimoni, que ho siguin ells!”.

De moment, però, no s’han desvetllat més detalls, però per les xarxes ja hi ha individualitats que han assegurat que es presentaran per ser dimonis. Alguns, més tranquils, ja han confirmat la seva candidatura no oficial a la figura de sant Antoni. Tampoc ha quedat clar, de totes maneres, si les dones podran fer de dimoni. “Encara no ho tenim clar. També estam estudiant si establir sufragi censatari o demostrar llinatges manacorins per a poder ser votat i votar”, afirmen des del patronat.

Paral·lelament, a més, ha sortit un moviment macianer que reclama “la camiona” de Sant Antoni. “Si l’any que ve no torna fundarem els Amics Macianers de Sant Antoni amb una colla pròpia!”, asseguren. Un ingredient més que presagia que els del 2018 serà un dels millors Sant Antoni de la història de la capital de Llevant.