Vés al contingut

Els Reis Mags porten una carpa a l’Ajuntament de Manacor

Els Reis d’Orient han portat una enorme carpa blanca per a què es puguin realitzar concerts i altres activitats lúdiques i culturals al poble en cas d’inclemències meteorològiques. Amb molta intel·ligència, els Reis d’Orient han portat aquest magnífic regal a Manacor, poc després del fracàs del concert solidari que organitzava Nepal en Acció que es va haver de suspendre a causa del mal temps i que finalment no es va poder realitzar a cap altre lloc perquè l’Ajuntament no va donar alternativa.
Segons el batle Pedro Rosselló està molt clar que l’equip de govern s’ha portat molt bé enguany “perquè sinó ens haurien portat carbó enlloc d’una carpa que nosaltres mateixos hauríem pogut comprar”. D’altra banda, el batle ha confessat que l’Ajuntament també havia demanat als Reis d’Orient uns 10 mil quilos d’asfalt per a poder tapar els múltiples clots dels carrers de la ciutat però això no els ho han portat. Tot i així, Rosselló s’ha mostrat optimista: “Ho demanarem a la carta de l’any que ve, a veure si hi ha sort” mentre afegia “I si no ens ho porten els reis, li demanarem al Pare Noel “que enguany m’ha portat una bona pujada de sou”.