Vés al contingut

Troben a Internet el primer moix que no mola gens

Semblava impossible però finalment ha ocorregut. Després de milers d’imatges i videos “cuquis” de moixets s’ha trobat el primer amb un moix que no és gens adorable. La troballa la va fer en Mike, un jove youtuber de Carolina del Nord quan estava perdent el temps davant de l’ordinador i menjant patatilla.

En Mike ha explicat que estava fent un descans entre partida i partida de Minecraft i com sempre, va obrir Youtube per cercar qualque vídeo xorra de caigudes absurdes o moixos. “Vaig pitjar sobre aquest vídeo i quan me’n vaig adonar ja va ser massa tard… Tenia aquell moix horrible a la pantalla, que ni tan sols es ficava dins d’una caixa, s’espantava amb un cogombre o s’ajeia tot panxa content” declara el youtuber. Actualment en Mike es troba sota tractament psicològic perquè el cop ha estat molt dur. “Jo solia cercar vídeos de moixos o cans adorables quan m’avorria o no tenia res a fer. A partir d’ara visc amb la por de tornar a veure aquest moix i és insuportable”.