Vés al contingut

Cremades es viola diàriament a si mateix per fer augmentar el nombre d’homes violats

Jorge Cremades ha exaltat les xarxes en un temps rècord. “Hi ha informes que asseguren que hi ha més homes violats que dones” explica en una entrevista. Semblaria que ho deia amb tota innocència, però el cert és que Foc i Fum ha pogut saber que l’actor es viola a si mateix per fer augmentar el nombre d’homes violats i edulcorar les estadístiques. Davant l’allau de crítiques, però, Cremades ha assegurat que ell no és masclista “perquè tenc molts amics que no peguen a les seves parelles. Els meus vídeos no reflexen res, són acudits sense rerefons. Ja està tio”.

La primera reacció a la xarxa, però, no ha estat la del moviment feminista, sinó un vídeo del youtuber Álvaro Ojeda on insulta i amenaça a Cremades. Però no pas per censurar-lo, sinó perquè, segons diu Ojeda, “fins ara el més cap de fava era jo. No és just que venguis tu a prendre’m el títol. Quin serà el pròxim vídeo? Un amb el que et fiques amb els catalans? Amb Piqué? Amb Palma de Mallorca de Balears del Mediterrani?” es pregunta el gadità, qui acaba entonant un “viva España, coño”.

Foc i Fum ha intentat cercar els estudis que demostressin que hi ha més homes violats que dones, però a la cerca a google només hem trobat referències a la Fundación Francisco Franco, al PP i a el Mundo Today.