Vés al contingut

Intenta suicididar-se prenent 4 kg de pastilles però resulten ser homeopàtiques

Un home de Barcelona de 26 anys va intentar suïcidar-se ahir vespre i va prendre’s pastilles de diferents pots del seu company de pis. Va arribar a ingerir prop de 4 kg en pastilles, però quan va adonar-se de que no moria, va mirar els pots i va veure que eren d’homeopatia, així que era com si hagués begut 2 botelles d’aigua, un poc de mal de panxa i prou.

No es la primera vegada que l’homeopatia no té els efectes esperats: una dona que esperava curar-se un refredat l’únic que va veure escurat va ser la seva butxaca; per altra banda, l’homeopatia ha ajudat molt a persones com Joan Marqués, addicte a les pastilles: “abans prenia un miolastan cada 5 hores, i agafava unes merdes que no vegis; ara ho he canviat per una pastilleta homeopàtica i mira tu, com si no hagués pres res”.