Vés al contingut

Els camells s’uneixen a la causa dels filòsofs perquè “són els seus principals clients”

Els camells de l’Estat espanyol han anunciat la creació de Camells amb Filosofia, una organització que pretén donar suport a les reivindicacions dels filòsofs, lluitar contra possibles tancaments de facultats de filosofia i combatre les contínues amenaces que l’assignatura pateix als instituts. L’objectiu d’aquesta organització és però purament econòmic. Tal i com ha declarat el president de l’organització, Miguel Heredia “Miguelillo”,  “a nosaltres ens la pela el temari de batxillerat o les assignatures de la facultat, però sabem que els filòsofs històricament sempre han consumit un nivell de droga elevat, per pensar molt i evadir-se i tal”. Així doncs, consideren que  l’eliminació d’aquesta assignatura els pot suposar una pèrdua econòmica enorme a final d’any.

El representants de la Plataforma en defensa de la Filosofia han mostrat la seva satisfacció per l’unió dels camells a la seva causa, tot i que no estiguin cent per cent compromesos amb l’arrel de les seves reivindicacions.  “Tal i com va dir Adam Smith, no es per la benevolència del carnisser, del cerveser ni del forner que podem comptar amb el nostre sopar, sinó pel seu propi interès. Tot i així, ens donen suport i drogues, què més podem demanar?”.

Tot i això, Camells Amb Filosofia no les tenen totes i és per això que també han aprofitat per anunciar que començaran a obrir el seu mercat a d’altres facultats, com la de física, “que és un mercat nou i molt potent” o la d’història de l’art, “que juntament amb la de filosofia sempre ens ha funcionat de conya”.