Vés al contingut

Felip VI ingressat per esgotament després de la sessió d’obertura de les Corts

El monarca Felip VI ha hagut d’ingressar d’urgència a causa del sobreesforç que li suposà el seu parlament en la sessió d’obertura de la nova legislatura. “No podia pus. No estic avesat a fer tanta feina. Ara entenc a mon pare. Per això anava sempre tan cansat i queia per tot”, afirma el Rei des del llit de l’hospital.

Els metges han receptat al cap de l’Estat espanyol “reposar com a mínim durant vuit anys, que no tengui ensurts, que no s’independitzi Catalunya i que no li trobin més familiars corruptes” a fi d’assegurar la bona recuperació. A més, li recomanen “espoliar una mica més Mallorca i fer el palau de Marivent quatre vegades més gran per poder descansar tranquil sense que la gent de l’illa el molesti”.

De moment, però, ja ha rebut les visites de Rajoy, qui li ha recomanat que “es cuidi molt d’allò seu que té”, de Felipe González, qui li ha confirmat que “unga unga” i de Pedro Sánchez, que no li ha dit res però li ha plorat una estona les penes.