Vés al contingut

Xelo Huertas: “Si no em tornen a ficar al grup de Telegram me’n vaig a Ciutadans”

La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha confirmat que si no la tornen a ficar al grup de Telegram de Podemos s’unirà a Ciutadans. Huertas explica que s’ha deixat “seduir” pel partit taronja i que Pericàs ha mostrat l’interès del seu partit per fitxar-la amb “regals cars de marca”. Huertas ha fet aquestes declaracions després del sidral que s’ha muntat les darreres setmanes al Parlament i al partit lila. Recordem que Huertas fos expedientada per la comissió de garanties de Podem i se la va fer fora del grup de Telegram del partit a Mallorca. En resposta, ella va contraatacar votant amb el PP en tres ocasions al darrer ple del Parlament. “Què no es pensin que es desfaran de mi tan fàcilment, jo també se jugar brut” ha afirmat la presidenta del Parlament.

Huertas també ha confirmat a Foc i Fum que el que en el fons li sap més greu és que l’han treta del “grup de Whatsapp pel qual quedaven a fer una “cerveseta i unes tapes després de les sessions del parlament”. “Que no em vulguin al partit em sap greu, però que no em vulguin per fer tapes em destrossa”.