Vés al contingut

El PP: “Els cossos de la fossa comuna de Porreres podrien haver mort d’un constipat”

“En Paquito mai ho faria. Allò que en diuen Guerra Civil és una mentida. Van ser quatre estalinistes secessionistes que es van sublevar en contra de l’ordre constitucional de la santa corona espanyola. I com que a la URSS no els donaven de menjar, clar, es morien amb qualsevol cosa. Sí, és així”, afirma un membre anònim de la direcció del Partit Popular. “A més, això de desenterrar cossos és una mesura de distracció deslleial, ara que Rajoy ha format un gran equip per formar el Govern espanyol que, justament, no té cap mallorquí…”.

I és que quan en una investigació tot apunta cap a una direcció, el PP treu en escena el seu equip privat d’investigadors del CSI Miami per trobar noves pistes que apuntin en la direcció contrària. “Aquesta gent nostra va treballar amb en Grissom. Són uns cracs! I això que aquesta gent de la fossa comuna no tenien discs durs, que sinó els hauríem esborrat com si no hi hagués demà”, afirma traient pit el confident anònim.

“De moment esperarem a què desenterrin tots els cossos i en saber qui són tots els posarem una denúncia per calúmnies a l’ordre constitucional de Francisco Franco. On s’és vist això?” conclou la font de Foc i Fum.