Vés al contingut

Aconsegueix sortir del pàrquing de Son Espases després de 3 setmanes fent voltes

Nominat a millor laberint del segle XXI, el pàrquing de l’hospital de Son Espases ha estat una mala experiència per Antoni Gual, veí de Santa Maria del Camí. Segons ha informat ell mateix, mai li havia costat tant sortir d’un lloc, ni tan sols d’Ikea: “la primera fase de supervivència es trobar les màquines on pagar i no acabar a una dimensió desconeguda quan agafes un d’aquells ascensors que no van a tots els pisos; després, aconsegueix trobar el teu cotxe entre les diverses plantes de l’aparcament i els milers de columnes de colors per després, ja amb el cotxe, trobar-te amb desnivells, passadissos tancats i revolts impossibles. Només falta un minotaure”.

No és la primera vegada que a Son Espases hi queda gent atrapada: l’any passat, un pacient daltònic va ser informat de que havia de seguir la línia vermella del terra i el varen trobar al cap de 4 mesos amb signes de desnutrició.